Vertrouwenspersoon

Als externe Vertrouwenspersoon, LVV gecertificeerd, sta ik melders van misstanden bij. De impact van ongewenst gedrag op de veiligheid op de werkvloer, op het werkklimaat is groot. Ook over kwesties rond om integriteit kun je met mij spreken.

 

Ongewenst gedrag heeft veel verschijningsvormen, pesten, agressie, (seksuele) intimidatie en discriminatie. Daar waar mensen samenwerken komen karakters, levenshouding, cultuur en generaties bij elkaar. Je collega’s kies je meestal niet uit. Je hebt wél invloed op hoe je met elkaar omgaat, wat je doet of nalaat, wat je wel of niet accepteert.

Door het door jou ervaren gedrag bespreekbaar te maken met de ander oefen je invloed uit op dat gedrag, kan het veranderen. Niet altijd is de ander zich bewust van de impact die het op jou heeft.

Iemand aanspreken op diens gedrag is spannend. Je staat er niet alleen voor, als vertrouwenspersoon sta ik naast je, luister naar je en samen bepraten we wat de beste weg naar een oplossing, verandering zou zijn.  Wat je met mij deelt blijft tussen ons.

Een gesprek, een officiële melding? Samen bespreken we de mogelijkheden en consequenties, wat het voor jou betekent. Jij hebt de regie, samen werken we aan een oplossing.

Contact opnemen is de eerste stap op het pad om te werken aan verandering van wat je zo dwars zit. Een moeilijke stap, dat is het, en toch kom in beweging voor verandering, MOVE.

Meer over

Vrijblijvend advies?

Van harte welkom om contact op te nemen, via e-mail of telefonisch. In een gratis gesprek van ca. 20 minuten hoor ik graag waar je behoefte aan hebt en kunnen we bespreken of ik je daarbij kan adviseren en/of begeleiden. Jouw wens staat centraal.

Tip

Er is veel meer aandacht voor ongewenst gedrag. Wat is dat, ongewenst gedrag? Dat is het gedrag wat JIJ als ongewenst ervaart. Praat erover zodat het kan stoppen/veranderen.

Aangesloten bij