Elizan van Ommeren

Welkom, fijn dat je de moeite neemt wat meer over mij te lezen.

In mijn optiek is dat belangrijk want hoe kun je iets lastigs oplossen met begeleiding van iemand waar je geen klik mee hebt?

U merkt het, ik spreek aan met ‘je’. Die keuze wordt bepaald door mijn client. Mijn ervaring in de afgelopen 20+ jaren is dat ‘we’ meestal meer comfortabel zijn als er getutoyeerd wordt, vandaar deze keuze voor nu.

Woonachtig in de regio Eindhoven, werk ik daar waar mijn cliënten zijn, veelal in midden- west- en zuid Nederland.

Als ik niet werk sport ik graag, ook ben ik al jaren als vrijwilliger betrokken bij zowel Buurtbemiddeling073 als De Luisterlijn.

Van origine HBO opgeleid (HEAO) en propedeuse (avond)studie rechten, sinds 2000 als zelfstandig adviseur werkzaam om cliënten te begeleiden naar de optimale oplossing voor allerlei kwesties rondom vastgoed. Als adviseur stelt ik de belangen van alle betrokkenen centraal. Door open, constructieve gesprekken samen tot een optimale oplossing komen. Logisch vervolg was de opleiding tot en certificering als MfN-registermediator, de specialisaties Arbeidsmediation en Nalatenschapsmediation, ook de opleiding en LVV certificering als extern vertrouwenspersoon. Via intervisies en het volgen van aanvullende opleidingen en nascholing blijft ik me verder ontwikkelen, als mens, als mediator, als adviseur en als vertrouwenspersoon; zo leer je elke dag!

Mijn stijl laat zich kort beschrijven: ik ben betrokken, heb oog voor al je noden en een rotsvast vertrouwen dat zelfs de moeilijkste problemen oplosbaar zijn.

Soms lijken problemen onoplosbaar te worden doordat onderliggende emoties de regie overnemen. Ondanks dat beide partijen er samen uit willen komen lukt dit niet meer. Op dit gebied ligt mijn specialiteit. Ik heb oog voor zowel de zakelijke kant als de onderliggende emoties.

Nb. De foto van het gedicht van Nydia Ecury is door mij gemaakt in het museum Kura Hulanda in Willemstad, Curacao.

Meer over

Vrijblijvend advies?

Van harte welkom om contact op te nemen, via e-mail of telefonisch. In een gratis gesprek van ca. 20 minuten hoor ik graag waar je behoefte aan hebt en kunnen we bespreken of ik je daarbij kan ondersteunen, adviseren of begeleiden. Jouw wens staat centraal.

Tip

U merkt het, ik spreek aan met ‘je’. Die keuze is wordt bepaald door mijn client. Mijn ervaring in de afgelopen jaren is dat ‘we’ meestal meer comfortabel zijn als er getutoyeerd wordt, vandaar deze keuze voor nu.